Vélemények

Bors Balázs gyűrűje

Erikával mindig szuper volt ez együttműködés: mind a szüleimnek készíttetett házassági évfordulós ajándék, mind a saját jegygyűrűnk készítése kapcsán. Laza, kommunikatív, ugyanakkor a megrendelő elvárásait maximumálisan figyelembe vevő szakember, aki mindig készséggel állt rendelkezésemre - még utólagos korrekció esetén is. Nem tudok róla semmi negatívat mondani. Örömmel ajánlom Őt bárki számára.

Karikagyűrű

Fercsik Fruzsina gyűrűi

A karikagyűrűinket készíttettük Erikával, saját elképzelés alapján. Szuper volt, hogy Erika már az elején és a munka egész folyamata alatt ugyanolyan lelkes volt, mint mi és végig pozitívan állt hozzá, hogy elkészítse az általunk megálmodott gyűrűket, amit legalább Ő is annyira szeretett mint mi, mikor elkészült. -Maximálisan meg voltunk elégedve a végeredménnyel, bátran ajánlom mindenkinek, hogy keresse Őt nyugodtan egyedi elképzelésekkel:) -Igen, az első találkozáskor minden lehetőségről tájékoztatott minket -Nem hiányoltam semmit

Karikagyűrű

Sárándi Andrea

A közös munkában azt szerettem a legjobban, hogy segítettél az ötleteiddel megvalósítani a Mi elképzeléseinket, és rugalmasan kezelted az ötleteinket. Ami nagyon jó volt, hogy addig gondolkodtunk közösen, ameddig az elképzelés megvalósíthatóvá vált. A folyamatos egyeztetéseknek köszönhetően mindig azt kaptuk, amit szerettünk volna. Mi megálmodtuk, Te megvalósítottad. Elmondtad, hogy mit hogyan és mennyiért lehet elkészíteni. Maximálisan elégedett voltam a közös munka során.

Karikagyűrű

Kontakt

1089 Budapest
Győrffy István utca 1/e
artedame.erika@gmail.com

Rendelj ékszert